spot_img
spot_img

Inbraakverdachten aangehouden na aanrijding

Atualizado há

- Publicidade -

De politie heeft maandagochtend 23 februari twee inbraakverdachten aangehouden. Omstreeks kwart voor vier maandagochtend kreeg de politie van bureau Uitvlugt een melding binnen van een woning inbraak aan de Hendrikstraat. Aldaar bleek een inbraak te zijn gepleegd waarbij, naar zeggen van de benadeelde, drie autobatterijen zijn weggenomen.

 

Terwijl de politie nog op de inbraaklocatie was stopte een personenauto in de buurt en zag men twee mannen spullen in de auto laden. De benadeelde gaf de politie te kennen, dat hij dat voertuig in de directe omgeving van zijn woning geparkeerd had zien staan na de ontdekking van de inbraak. Toen de mannen opmerkten dat de politie aandacht voor hun had namen zij plaats in hun auto en reden hard weg.

- Publicidade -

 

De politie zette gelijk de achtervolging in. Het gelukte de verdachten om de politie van zich af te schudden. Kort daarna veroorzaakten de verdachten een aanrijding met een andere auto op de hoek van de J.Lachmonstraat en de Albertlaan. Door deze aanrijding raakte een verdachten bekneld in de vluchtauto. De brandweer moest eraan te pas komen om hem uit de auto te krijgen.

 

Twee van de gestolen batterijen zijn terug gevonden op de plaats van de aanrijding. De 34-jarige inbraakverdachte Robert N. is na behandeling in het ziekenhuis in verzekering gesteld; terwijl zijn 41-jarige comparant Radjkoemar M. onder politie bewaking, in het ziekenhuis is opgenomen. De bestuurder van de andere auto is licht gewond geraakt. Zijn voertuig is echter zwaar beschadigd.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: