spot_img
spot_img

Inbraak verdachten aangehouden en opgesloten

Atualizado há

- Publicidade -

De 36-jarige Maikel J. en de 31-jarige Narvond P. zijn dinsdagochtend 10 februari door de politie aangehouden aan de Chandipersadweg. Maikel en Narvond en nog een onbekende man worden verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging.

 

Drie gemaskeerde en gewapende mannen zijn dinsdagochtend 10 februari een handelszaak annex woning binnen gedrongen aan de Bomaweg. De handelaar en twee huisbewoners zijn overrompeld waarna de criminelen Surinaamse dollars, vreemde valuta en zaktelefoons hebben buit gemaakt. Nadat de misdadigers vertrokken waren schakelden de slachtoffers de politie in.

- Publicidade -

 

In de Chandipersadweg gaf een politie patrouille en autobestuurder het bevel tot stoppen. In het voertuig zaten Maikel en Narvond. Bij onderzoek in de auto zijn spullen zoals een masker, een breekwerktuig en Surinaamse dollar en vreemde valuta aangetroffen. Maikel J. en Narvond P. zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De auto, het geld en de andere spullen zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: