spot_img
spot_img

Illegale bouwsel afgebroken door afdeling Bouw- en Woningtoezicht

Atualizado há

De afdeling Bouw- en Woningtoezicht (BWT) van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) heeft een illegal bouwsel afgebroken. Het bouwsel bevond zich op de berm langs een pand op de hoek van de verlengde Gemenelandsweg en de Elizelaan. De buurtmanager van dit gebied is op de hoogte gesteld van de sloopwerkzaamheden.

Het ministerie van OWT& C roept de samenleving op om de nodige regels en procedures, vastgelegd in de Bouwwet in acht te nemen, voordat overgegaan wordt tot het uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden. Het ministerie van OWT&C blijft toezicht houden op het naleven van de Bouwwet. Onlangs is wederom een illegaal bouwsel gesloopt. De afdeling (BWT van het ministerie van OWT&C, is de bevoegde afdeling die optreedt als de samenleving zich niet houdt aan de voorgeschreven regels, die gelden voor het bouwen. Zo heeft de BTW samen met afdeling Restauratie en Onderhoud van het ministerie sloopwerkzaamheden verricht aan een gebouw.

Alvorens het ministerie van OWT&C tot het slopen is overgegaan, waren de bouwwerkzaamheden die plaatsvonden op de berm stopgezet door de afdeling BWT. De pandeigenaar heeft na de stopzetting een aanmaning ontvangen om al hetgeen dat is opgezet, binnen drie dagen te verwijderen. Ondanks gevoerde gesprekken en een tweede schrijven, om het bouwsel te verwijderen heeft de belanghebbende nagelaten het bouwsel op de berm zelf te slopen. Afdeling Bouw- en Woningtoezicht was genoodzaakt om al hetgeen dat zonder de vereiste bouwvergunning was opgezet te slopen.

- Publicidade -

Foto: NII

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App