spot_img
spot_img

Houders van treintjes willen afspraken met politie

Atualizado há

- Publicidade -

“Je kan wat twintig jaar lang is gedoogd, niet zo van het ene op het andere moment stoppen. We willen praten met de politie en de autoriteiten over voorwaarden waaronder wij wel ons bedrijf kunnen voortzetten.” Dit zegt Romeo Bronne, eigenaar van ‘Play for us’, die net als de overige vier eigenaren van partytreintjes ten einde raad is.

 

Vrijdagavond 20 februari is de groep bij elkaar geweest om te het verbod dat de politie deze week heeft ingesteld op het rondrijden van deze toestellen te bespreken. “Treintjes zijn ondertussen een traditie geworden. Als je dit doet, maak je daarmee een traditie dood”, zegt een der ondernemers.

- Publicidade -

 

In opdracht van het Politie Centrum, heeft politiewoordvoerder Humprey Naarden aangegeven dat de treintjes noch verzekerd noch gekeurd zijn. De treintjes eigenaren die zich aan de wet willen houden, zijn zelf naar de verzekering en de keuringsinstantie geweest. Echter kregen ze daar te horen dat de treintjes eerst gekeurd moeten worden alvorens ze verzekerd kunnen worden. En daar bovenop geldt dat de politie deze rijtuigen niet keurt.

 

Naarden: “Het zijn in feite kleine landbouwtractoren en dat zijn geen voertuigen die ter keuring worden aangeboden.” Volgens de politiewoordvoerder zijn de wagons onveilig.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: