spot_img
spot_img

Hoogste Surinaamse onderscheiding voor Clarence Seedorf

Atualizado há

- Publicidade -

Op maandag 25 augustus werd de wereldvoetballer van Surinaamse origine, Clarence Seedorf, in het perscentrum van het kabinet van de president benoemd tot ‘Drager van het Groot Lint in de Ere Orde van de Gele Ster van de Republiek Suriname’. “Ik weet wel dat je diverse decoraties hebt gehad. Maar Clarence geloof me, deze is een hele hoge. Jij bent ook niet zomaar iemand maar een hele hoge Surinamer,” aldus de president die hem de bijbehorende decoratie omhing.

Seedorf: “Ik ben hartstikke trots op deze decoratie. Het vult me met energie, met nog meer wil om Suriname bij te staan. Ik sta altijd klaar om te helpen.”

In 2007 werd Seedorf door President Ronald Venetiaan gedecoreerd. Hij werd toen benoemd tot Commandeur in de Ere Orde van de Gele Ster. Op grond van zijn topprestaties en sociale werk dat Seedorf doet, werd hij in 2011 in Nederland benoemd tot ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’.

- Publicidade -

Volgens het staatshoofd is Seedorf zijn roots nooit vergeten. Suriname wordt altijd genoemd in zijn optredens en inspireert hij jongeren. De topvoetballer werd hulde toegebracht door enkele leerlingen van de ‘Alpha Max Academy’, terwijl Seedorf ook kennis mocht maken met Sjofar Sno, de best geslaagde GLO leerling van 2014.

Ongeacht obstakels is samenwerking vereist om te werken aan ontwikkeling op elk vlak. Deze boodschap gaf Seedorf de aanwezigen mee. “Ik ben een idealist. Het is heel moeilijk om dat te zijn in een wereld van ego’s en jaloezie. Maar het heeft mij altijd geholpen in moeilijke tijden. Ik heb al vaker gehoord dat ik iets niet zou kunnen. Suriname is een voorbeeld voor de rest van de wereld. We moeten het beter tot uiting brengen”, aldus de wereldvoetballer.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: