spot_img
spot_img

Hoogendoorn Atheneum krijgt Excellence Award

Atualizado há

De Hakrinbank heeft vandaag de VOS School Excellence Award uitgereikt aan de
directie van het Arthur Alex Hoogendoorn Atheneum (A.A.H.A), de winnaar van het schooljaar 2014/2015, met een slagingspercentage van 95%. Aan het examen namen 61 examenkandidaten deel, van wie 58 slaagden. De A.A.H.A. had de Hakrinbank VOS School Excellence Award eveneens in 2014 gewonnen. Het slagingspercentage in dat jaar was ook 95%.

De runner-up van het schooljaar 2014/2015 is de Mr. J.C. de Miranda Lyceum met 293 examenkandidaten. Het slagingspercentage is 87%. Het E.P. Meyer Lyceum is de 2nd runner up met een slagingspercentage van 81%. Aan het examen namen 239 kandidaten deel.

Jaarlijks wordt de Hakrinbank VOS (Voortgezet Onderwijs op Senioren niveau) School Excellence Award uitgereikt, aan de school met het hoogste slagingspercentage in een bepaald schooljaar. Het selectiecriterium is het
slagingspercentage na her- en inhaalexamens, waarbij de school minimaal 30 examenkandidaten moet tellen. De prijs die bij de award hoort is een PC met printer.

Het (mede) organiseren en sponsoren van diverse nuttige maatschappelijke activiteiten valt binnen het beleid van de Hakrinbank waarbij een speciale relatie is met sport, onderwijs, kunst en cultuur. Met de sponsoring van kwalitatief hoogstaande projecten op deze terreinen levert zij een bijdrage aan de ontwikkeling van het land.
De algemeen directeur van de Hakrinbank, Jim Bousaid, hoopt dat van de School Excellence Award een stimulans uitgaat naar de scholieren om excellente schoolprestaties te leveren.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: