spot_img
spot_img

Hira voelt zich bedreigd bij onderzoek 8 decembermoorden

Atualizado há

Sandew Hira wordt beveiligd.

Hij heeft een lijfwacht toegewezen gekregen van het Bureau Nationale Veiligheid omdat hij zich bedreigd voelt. De bedreigingen zijn aan hem kenbaar gemaakt door Hugo Essed, advocaat van de nabestaanden van de 8 decembermoorden. Ook op de sociale media zijn er bedreigingen geuit aan het adres van Hira.

Presidente Desi Bouterse2Het onderzoek dat Hira aan het doen is over wat zich heeft afgespeeld op 8 december 1982 komt niet bij een ieder goed over. Niet alleen aan de kant van hoofdverdachte Desi Bouterse, maar ook de nabestaanden zijn daar niet happy mee. De nabestaanden willen niets horen over de waarheidsvinding en zien dat het strafproces voortgang krijgt. E aanhang van Bouterse zien liever niet dat er gegraven wordt in het verleden.

- Publicidade -

Omdat hij vanuit verschillende kanten momenteel als persona non grata wordt beschouwd is hem een lijfwacht toegewezen. Van 27 tot en met 29 november praat Hira, zelf ook nabestaande van het 8 december proces met Desi Bouterse in het bos over wat zich heeft afgespeeld toen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: