spot_img
spot_img

HIjnes Landveld is geen Voorzitter van NOP

Atualizado há

- Publicidade -

Hijnes landveld is geen voorzitter van de Nationale Ontwikkelingspartij (NOP). Dit werd vanmorgen bekendgemaakt middels een voorgelezen verklaring door NOP Voorzitter.

 

In een tv interview op Apintie tv heeft dhr. Hijnes Landveld zich volgens het bestuur uitgegeven als de voorzitter van de partij. Daarbij zouden ook namen van personen worden genoemd die deel uitmaken van het bestuur.

- Publicidade -

 

Volgens Voorzitter Clemens is dhr. Landveld niet de voorzitter van het hoofdbestuur van de NOP. Sterker nog, is hij niet eens lid van de NOP. Het bestuur bestaat niet uit mensen die door Landveld zijn aangegeven. Die zijn

gekozen op een algemene ledenvergadering in het jaar 2010.

 

In de verklaring word ook aangegeven dat landveld nimmer de opdracht van het bestuur van de NOP gekregen heeft om namens haar handelingen te verrichten.

Het bestuur is ook van plan gerechtelijke stappen te ondernemen indien Landveld niet stopt met onbevoegde handelingen.

 

De NOP is een politieke organisatie, opgericht op 23 juli 1995. Het toenmalige bestuur stond onder leiding van Armand Kanape. De NOP heeft in 2010 reeds deelgenomen aan de verkiezingen en gaat weer deelnemen aan de komende verkiezingen. De NOP heeft een verkiezingsprogramma opgesteld waarin haar hoofddoelen zijn opgenomen.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: