spot_img
spot_img

Het 7e! HR event gaat volgende week van start

Atualizado há

Op 17 en 18 oktober aanstaande vindt voor alweer de 7e achtereenvolgende keer op rij het jaarlijks terugkerende HR-event plaats in Paramaribo. Het event ontstond destijds uit een behoefte die er was om de HR-branche in Suriname up to date te houden.

Wendy Merhai-Mannen (Agilis) en Claire Antonius (Orga N!ce) organiseren wederom dit toonaangevende event op het gebied van HR. Dit jaar is het thema: HR; “What’s trending”. Het internationale en nationale sprekerspanel zal ingaan op de nieuwste ontwikkelingen op HR gebied en hoe die toegepast kunnen worden binnen het Surinaamse bedrijfsleven.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:
● The Recruitment & Selection of Directors and Senior Executives door Dr. Axel
Kravatzky uit Trinidad
● Create a great Employee experience door Gea Peper uit Nederland
● The future of work; Artificial Intelligence and HR door Anuskha Sonai uit Suriname

Het HR-event geeft een platform voor HR managers en directeuren om de nodige topics die trending zijn te bespreken en de nieuwe dingen direct te implementeren in hun organisatie. Tevens is er natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken en eventueel nieuwe HR functionarissen te vinden die aan hun organisatie gebonden kunnen worden. De spreektaal tijdens het event is Engels.

Alle sponsorbedrijven en sprekers hebben een standbooth waar zij hun bedrijf en hun diensten tentoonstellen. De bezoeker heeft daar dus de gelegenheid om dieper in te kunnen gaan op de nieuwste trends die van belang zijn voor het uitoefenen van het HR vak.

Het 7e HR-event is zeker de moeite waard te bezoeken.
HR-event 7th edition
17 & 18 Oktober 2017
8:00 – 15:00 uur
Ballroom Torarica, Paramaribo
Contact:
Orga N!ce & Agilis
Koosstraat 18a Paramaribo
8807706

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: