spot_img
spot_img

Heropening Lelydorpmarkt op 25 november

Atualizado há

Op 25 november vindt de heropening plaats van de openbare markt Lelydorp. Deze is ongeveer een half jaar gesloten geweest wegens renovatie. Volgens districtscommissaris (dc) Roline Samsoedien is de markt technisch reeds opgeleverd. De officiële ingebruikname van de opgeknapte en gemoderniseerde markt zal geschieden door president Desi Bouterse.

 

Naar zeggen van de districtsmoeder worden er thans nog enkele kleine zaken rond de markt aangepakt. Tevens zijn marktverkopers ondertussen bezig met het inrichten van hun ruimtes. Los van een slagerij staat in de markthal ook een vishal, alsmede een ruimte met lange tafels voor de verkoop van groeten, fruit, ander handelswaar en een bloemisterij. Er is een speciale parkeerstrook aangelegd voor de marktbezoekers en de markt is goed beveiligd.

- Publicidade -

 

Naast het terrein van de RGD-poli werd een tijdelijke noodmarkt opgezet tijdens de renovatie. De markt werd voor het laatst ongeveer vijftig jaar geleden gerenoveerd. Samsoedin geeft aan dat de markt een belangrijke plaats inneemt in Lelydorp. En met het oog op de viering van de Onafhankelijkheidsdag krijgt de hele omgeving een facelift. Zo zal vanaf maandag een deel van oud Pad van Wanica, tussen de Lelydorperweg en Kottomissiestraat opnieuw geasfalteerd worden.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: