spot_img
spot_img

Heethoofd ontwapend politieagent

Atualizado há

Een agressieve man heeft een politieagent mishandeld en hem ontwapend.

Dit kwam hem duur te staan want een andere agent was genoodzaakt hem neer te schieten om te voorkomen dat hij het wapen zou gebruiken tegen de wetsdienaren. Dit vond zaterdagmiddagplaats.

De politie van het ressort Santo Boma kreeg een melding dat er een man tekeer ging in het ressort en probeerde hij een woning in brand te steken.

- Publicidade -

Surveillance Wanica verleende assistentie en ging ter plaatse. Toen de 34-jarige Rufus H. de wetsdienaren zag, rende hij op hen af. Hij bracht een van hen een slag toe in het gezicht. Op het zelfde moment greep hij naar het wapen van de agent en rukte het met de holster los van de broekriem.

Een militair die samen met de wetsdienaren dienst deed en ook ter plaatse was, greep in. Ter verdediging van het lijf van de politieman heeft hij twee waarschuwingsschoten gelost. Ondanks de waarschuwingsschoten kon de verdachte met het vuurwapen van de politieman in zijn hand niet tot andere gedachten worden gebracht.
Een andere politieman die ook ter plaatse was, was genoodzaakt gericht te schieten. Rufus werd in zijn linkerarm geraakt. Het dienstwapen is teruggenomen door de wetsdienaren.

Per ontboden ambulance is de verdachte afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij ging vreselijk tekeer en het verplegend personeel was genoodzaakt om hem een kalmeringsmiddel toe te dienen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App