spot_img
spot_img

Grote groep repatrianten nog in Nederland

Ongeveer nog 500 repatrianten bevinden zich in het buitenland.

Atualizado há

- Publicidade -

Het grootste groep repatrianten bevindt zich in Nederland gaf epidemioloog Radjesh Ori tijdens de Covid-19 persconferentie te kennen. Ongeveer 500 repatrianten zijn in het buitenland. Deze bevinden zich voornamelijk in Nederland en de Verenigde Staten.

De epidemioloog zegt dat voor wat betreft reizigers die binnenkomen een aantal regels gelden. Personen die komen uit Nederland gaan in thuisquarantaine. Personen die komen uit andere landen gaan in overheidsquarantaine.

Volgens de huidige covid cijfers zijn er 445 personen in isolatie, 81 in ziekenhuizen en 8 in de ICU. Het gaat in deze dus om positief geteste personen. Momenteel bevinden meer dan 1400 personen zich in thuisquarantaine. Dit zijn personen die in contact zijn gekomen met Covid-19 positief geteste individuen. “Degenen die zich thuis niet kunnen afzonderen, worden in overheidsquarantaine geplaatst”, aldus de epidemioloog.

- Publicidade -

Dokter Ori zegt dat ernaar gestreefd wordt om deze week wederom mobiele Covid-19 testen uit te voeren. De RGD beschikt nu ook over mobiele test units op elf plekken. “De procedure daar is ietwat anders. De mogelijkheid om daar te stappen en je te laten testen is er nu niet.”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: