spot_img
spot_img

Grote belangstelling voor het Electric Festival Aruba 2015

Atualizado há

In het weekend van 3 tot en met 6 september was er in de avond en een stuk van de nacht een festival. Ook overdag gingen de aanwezigen los aan de rand van het zwembad. Dat is heel in het kort Electric Festival, kortweg EF, dat jaarlijks wordt georganiseerd op Aruba. Het aanwezige publiek trok vanuit vele delen van de wereld om dit evenement dat voor de derde keer werd georganiseerd, bij te wonen. Media uit verschillende landen deden verslag van de activiteiten rondom en tijdens het festival. Muziek, Pool parties en het Amsterdam Dance Event Conference stonden centraal, en het eiland leefde helemaal op door de verschillende activiteiten. Druk bezochte restaurants met heerlijk eten, volgeboekte hotels en actieve touroperators verhoogden de sfeer van alle activiteiten op het festival.

Middelpunt De derde editie van het Electric Festival Aruba was een geslaagd evenement. Het Electric Festival is meer dan muziek alleen. Het behelst ook kunst, de Caribische keuken, de laatste technologie op dance gebied en de dance lifestyle wordt belicht. Naast ADE waren er ook studiosessies, workshops en demonstraties van DJ’s en producers. Aruba liet daarmee andermaal zien het centrum van dance in Latijns-Amerika en de Caraïben te zijn.

Line-UP

Met Chuckie, Nervo en Afrojack kende het festival vrijdag de headliners. Chuckie, tegenwoordig woonachtig op Aruba, was gastheer van het festival. De tweede avond had in de vorm van Loco Dice maar één echte headliner. Overige artiesten op de technoavond van EF waren onder andere Caleb Calloway uit Puerto Rico en Lou Flores uit Venezuela.

Een apart onderdeel van het festival waren een tweetal poolparty’s die gegeven werden op vrijdag en zaterdag in het Renaissance Marina Hotel in Oranjestad.

De afsluiting van het festival was een feest op het Renaissance Island. De headliner hier was Paco Osuna.

Surinaamse aanwezigheid

De aanwezigheid van Surinamers op het festival viel absoluut niet tegen. De belangstelling en motivatie was te merken vanaf het vertrek van de Johan Adolf Pengel luchthaven. Aan de reacties van de verschillende Surinamers die op het eiland waren de afgelopen week, was duidelijk te merken dat zij graag willen dat het festival weer wordt georganiseerd. Surinamers waren het roerend eens over het feit dat zij wel behoefte hebben aan shows waar zij topdj’s kunnen zien optreden.

Media

Media, zowel lokaal als internationaal, deden verslag van en tijdens het festival. International waren er zo’n 55 pers personen uit o.a. Venezuela, Colombia en Argentinië aanwezig. Tijdens het festival hadden de internationale media een heel strak schema. De begeleiding van de internationale media bij aankomst op Aruba, tijdens het festival en bij het vertrek was in handen van de Aruba Tourism Authorithy.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: