spot_img
spot_img

Groot success voor Suriname bij Taste of the Caribbean

Atualizado há

- Publicidade -

Tijdens Taste of the Caribbean 2014 welke gehouden werd te Miami, heeft het culinair team van Suriname zich wederom van haar beste zijde laten zien. En dit niet zonder succes. In totaal won het culinair team zeven medailles deze internationaal gerenommeerde kookwedstrijd. Zelfs een gouden plek in de categorie chef of the year was voor het Surinaams team weggelegd en wel voor Chef-kok Jethro Wirht.

In de seafood competitie ging brons naar Sherwin Alexander terwijl Tirsa Braumuller en Giovanni Asmo respectievelijk zilver en brons in de beef competitie en de cheese cake competitie behaalden. Bij de bartender of the year competitie veroverde Michel Blackson de bronzen plak. Ook Algeray Ravenberg won brons en wel bij de junior-chef of the year competitie. Tevens werd zilver veroverd als team. De winnaar van de teamcompetitie werd het team van Puerto Rico. Aan deze kookwedstrijden namen tien Caribische landen mee.

Behalve dat de chef-koks onderling strijd leveren op de verschillende onderdelen, plaatsen zij ook hun land op de kaart. Bij zowel de teamcompetitie als ook de individuele wedstrijden waren de juryleden vol lof over de prestatie van Suriname. Gesteld mag worden dat de Surinaamse chef- koks het niet slechter doen dan die van andere landen. Vandaar dat Suriname als advies van de jury meekreeg mee te blijven doen aan de Taste of the Caribbean om zo het culinaire niveau verder op te krikken.

- Publicidade -

Bij Taste of the Caribbean, een culinaire evenement dat bestaat uit een aantal wedstrijden verdeeld over verschillende dagen, nemen landen van van het Caribisch gebied en de regio het tegen elkaar op in onder andere een culinaire competities, bartender competities en pastry competities. Het uiteindelijke doel van Taste of the Caribbean is culinaire uitwisseling.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: