spot_img
spot_img

Grondfraude in onderzoek bij politie

Atualizado há

Een zaak waarin een perceel van een reeds overleden man op dubieuze wijze is verkocht, is in onderzoek bij de politie. Het perceel is verkocht aan een eigenaar van een Chinese vastgoedonderneming, die van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn.

 

In augustus kwam een zoon van de overledene er achter dat het voormalig perceel van zijn vader, dat aan de kinderen als erfgenamen was achtergelaten, is verkocht. Uit documentatie is gebleken dat er stukken van zijn vader zijn vervalst en dat hiermee in november 2013 de verkoop is geschiedt. Volgens de akte is de koop-/ verkoopovereenkomst gesloten tussen zijn dode vader en de eigenaar van de vastgoedonderneming.

- Publicidade -

 

De zoon heeft sterk het vermoeden dat het Centraal Bureau voor Burgerzaken met stukken van zijn vader die in Nederland woonachtig was gefraudeerd heeft. Zo zou CBB hebben meegewerkt aan een identiteitsbewijs van zijn vader waarmee de verkoopzaken volgens hem geregeld zijn.

 

Over deze zaak is er aangifte gdaan bij de politie. De verdachten zijn reeds bekend bij de politie en de zaak wordt verder onderzocht.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App