spot_img
spot_img

Goudzoeker Raimundo Olivar Silva Dood gestoken – UPDATE

Atualizado há

De Braziliaanse  goudzoeker Raimundo Olivar Silva is gisteravond, zaterdag 28 juni,  dood gestoken door zijn  27-jarige collega en landgenoot Jose Louis T da S. Uit het voorlopig politieonderzoek is het volgende naar voren gekomen. Na de wedstrijd tussen Brazilië en Uruguay vierden de Brazilianen feest te Pompoe Kamboe in het boven Saramacca gebied. Ene Carlos S. stond met een vrouw te praten toen Jose Louis haar onzedelijk betaste.


Er ontstond toen een woordenwisseling en een schermutseling tussen Carlos en Jose Louis. Op een gegeven moment moet Jose Louis een mes tevoorschijn hebben gehaald en heeft Carlos in zijn buikstreek gestoken. Raimundo schoot Carlos te hulp en bij die gelegenheid moet Jose Louis hem in zijn boven lichaam hebben gestoken.

Raimundo raakte daarbij zodanig gewond dat hij ter plaatse is komen te overlijden. De messentrekker is door omstanders aangehouden en naderhand overgedragen aan de politie. De gewonde Carlos S. is ondertussen ter verpleging in een ziekenhuis in Paramaribo opgenomen.

- Publicidade -

De verdachte Jose Louis en het ontzielde lichaam van Raimundo Olivar Silva zijn ook naar Paramaribo overgebracht. De verdachte is hangende het onderzoek in verzekering gesteld en het lijk is ten behoeve van de justitie in beslag genomen. De recherche van het bureau Geyersvlijt onderzoekt deze zaak.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App