spot_img
spot_img

Girjasing vraagt aandacht waterdistributie in Commewijne

Atualizado há

Nieuw Front/VHP-assembleelid Sheilendra Girjasing vraagt minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen in een schrijven er op toe te zien dat de waterdistributie in Commewijne door de Dienst Watervoorziening eerlijk moet geschieden zonder willekeur, nepotisme, patronage, corruptie en politieke voorkeur.

Commewijne beschikt niet over voldoende waterbronnen. Met de hitte van de laatste dagen zijn de bewoners van dat district aangewezen zijn op de Dienst Watervoorziening.

In zijn schrijven vraagt Girjasing eveneens om de beperking op water op te heffen. Per huishouden wordt slechts 1 m³ water verkocht. De transportkosten bedragen SRD 15,50, ongeacht het aantal kubieke meter water.

- Publicidade -

“Ik ben voornemens een klachtenbureau op te zetten om zodoende de klachten van de bewoners van Commewijne door te spelen naar de Dienst Watervoorziening. Voorts hoop ik dat de president zich aan zijn woord zal houden om vóór 31 december 2014 Commewijne te doen beschikken over redelijk drinkwater waardoor de distributie tot het verleden mag behoren”, staat verder in het schrijven van Girjasing.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App