spot_img
spot_img

Girjasing verrast met snelle reactie Hok

Atualizado há

Nieuw Front/ VHP DNA- lid Shaleindra Girjasing is erg ingenomen met de snelle reactie van minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen betreffende een verzoek van de parlementariër aangaande de waterproblematiek in Commewijne.

 

In zijn brief aan de minister maakt Girjasing kenbaar, erg verrast te zijn door de recente ontwikkelingen inzake de watervoorziening in commewijne.

- Publicidade -

 

“Geachte heer Minister. Hierbij wil ik u dankzeggen voor de snelle actie door uw ministerie ondernomen met betrekking tot de waterproblematiek in Commewijne.

Ik ben erg content met het feit dat water nu gratis wordt verstrekt en dat mijn verzoek aan u, om de beperking voor aankoop te verruimen, is gehonoreerd. Verder is duidelijk te lezen in de advertentie, door de Dienst Watervoorziening geplaatst in de dagbladen, dat tenminste structuur komt in de distributie.

Laten wij hopen dat de punten die ik aanhaalde in mijn brief d.d. 8 september 2014 over willekeur, etc. van de distributie tot het verleden mogen behoren. Ook van mijn kant zal ik zoals vermeld, middels mijn klachtenbureau, meehelpen de problemen die ontstaan bij de distributie onder de aandacht van de Dienst Watervoorziening te brengen.

Ik kijk uit naar de toezegging van de president in april 2014, dat het district Commewijne binnen zeven maanden over voldoende drinkwater zal beschikken”, aldus de brief van Girjasing aan minister Hok.

 

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App