spot_img
spot_img

Geschil om Kwai Kwai schaadt tourafdeling SMS

Atualizado há

- Publicidade -

Het gronddispuut over het toeristenoord Kwai Kwai in het Boven-Suriname gebied schaadt Pristine Forest Cruise, de tourafdeling van de Scheepvaart Maatschappij Suriname (SMS), aangezien zij ook tours naar dit oord aanbiedt. Dit geeft de marketing en tourmanager van Pristine Forest Cruise, Donovan Waterberg, aan. Volgens een advertentie in de dagbladen zegt Paul Jessurun, een van de mensen die beweren rechtmatige eigenaar van de plek te zijn, dat degenen die nu tours naar Kwai Kwai uitvoeren onrechtmatig bezig zijn.

 

“Dus dat betekent dat wij ook onrechtmatig bezig zijn”, vraagt Waterberg zich af. Hij is van mening dat de zaak achter gesloten deuren uitgevochten worden. “En niet anderen met de haren erbij slepen”, geeft hij aan.

- Publicidade -

 

Al ongeveer een jaar doet Pristine Forest Cruise zaken met Jonan, de andere artij die de rechtmatige eigenaar beweert te zijn. Na de krantenadvertentie van Jessurun publiceerde Waterberg ook een advertentie in de krant, waarin Pristine Forest Cruise de gemeenschap geruststelde en benadrukte dat het tourbedrijf rechtmatig bezig is. Waterberg: “Ik vind het jammer dat een geschil van twee personen tot zoiets moet leiden”.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: