spot_img
spot_img

Geen vergadering voor suppletoire begrotingen 2014

Atualizado há

Naar zeggen van fractieleider van Megacombinatie, Ricardo Panka, zullen er marathonvergaderingen door het parlement gehouden worden teneinde de achterstand in werkzaamheden van het College in te lopen. Op maandag 12 januari zijn de wrijfpunten binnen de MC-fractie besproken en uitgesproken. Ook is overeengekomen dat er geen aparte behandeling van de suppletoire begrotingen komt waarin de kosten van de aanstaande verkiezingen zijn verwerkt.

 

Volgens de MC- fractieleider is het technisch bovendien niet meer mogelijk, aangezien aanvullende begrotingen uiterlijk 31 december moeten zijn behandeld en goedgekeurd door De Nationale Assemblee (DNA).

- Publicidade -

 

De komende tijd alles eraan gedaan worden om de ontwerpbegrotingen over het dienstjaar 2015 te behandelen en goed te keuren. Hierin zullen ook de bedragen die te maken hebben met de organisatie van de verkiezingen op 25 mei opgenomen worden.

Tijdens de fractievergadering van de NDP waren 4 NDP- parlementariërs afwezig. Het gaat om Charles Pahlad die vroegtijdig had gemeld dat hij niet aanwezig kon zijn, Frits Moesafierhoessein moest dialyseren en Artist had griep. Tevens had Rashied Doekhie afgemeld. De fractie van A Combinatie heeft na overleg met de NDP- fractie aangegeven klaar te staan om het werk in het parlement te hervatten.

Panka hoopt dat de oppositie zal meewerken evenals Pahlad en Cheung die onlangs hun ontevredenheid kenbaar hebben gemaakt over de NDP.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: