spot_img
spot_img

Fysieke condities RGD-poli’s worden aangepakt

Atualizado há

In 2015 zal de Regionale Gezondheids Dienst (RGD) verder werken aan de verbetering van de fysieke conditie van diverse poliklinieken. Dit zal geschieden onder supervisie van de RGD-bouwcommissie. Naar zeggen van algemeen directeur Maaltie Sardjoe is voor een aantal poliklinieken financiering beschikbaar van de Islamic Development Bank (IsDB).

 

In maart zal het gezondheidscentrum Meerzorg technisch worden opgeleverd. Met de bouw hiervan is in juni 2014 begonnen. De poliklinieken te Derde Rijweg, Onverwacht, Wonoredjo, Nieuw-Nickerie, Buitengasthuis en Koewarasan zullen gerenoveerd worden. Tevens wordt er te Uitvlugt een Centraal Apotheek Magazijn gebouwd.

- Publicidade -

 

In 2014 zijn een aantal poli’s reeds gerenoveerd en opgeleverd door de RGD. Het betreffen de poli’s te Kroonenburg, Rust en Werk en Albina. Daarnaast werd het nieuw hoofdkantoor in gebruik genomen. Voor wat betreft Meerzorg komt daar een nieuwe poli. De poli’s van Latour en Lelydorp zijn eveneens uitgebreid en opnieuw gebouwd.

 

“Wij gaan een goed jaar tegemoet, welke zeker een grote druk zal leggen op onze organisatie”, zegt Sardjoe. 2015 is door haar uitgeroepen tot het jaar van de communicatie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: