spot_img
spot_img

Fietser dood gereden

Atualizado há

De 42-jarige fietser Vinodh Ramgolam is gisteravond dodelijk aangereden door een pick-up bestuurder aan de Mr. J.Lachamonstraat ter hoogte van het Flora-project. Na de aanrijding is de pick-up bestuurder door gereden. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat beide verkeersdeelnemers over de Mr. J. Lachmonstraat reden, komende vanuit de richting Floralaan en gaande in de richting van de Lalarookhweg. De fietser moet toen van achteren zijn aangereden door de pick-up bestuurder.

 

Dankzij getuigen informaties is het de politie gelukt om de pick-up na ongeveer vier uur te achterhalen op een pand te Uitvlugt. Niet lang daarna is de pick-up bestuurder bekend geworden bij de politie. Hij werd bij zijn woning op het Marowijne-project opgespoord maar werd niet aangetroffen. Vanmorgen, omstreeks kwart voor acht, heeft de bestuurder zich aangemeld op het politie bureau te Houttuin. Het betreft in deze de 44-jarige Mohanpersad P.

 

Hij is intussen overgedragen aan de politie van het bureau Flora die belast is met het onderzoek in deze zaak. Mohanpersad zal worden voorgeleid bij een hulp-officier van justitie. Die zal, na afstemming met een lid van het openbaar ministerie, het besluit nemen of Mohanpersad, hangende het onderzoek wel of niet in verzekering wordt gesteld. Ramgolam is de 9e verkeersdode voor dit jaar.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App