spot_img
spot_img

Fernandes Luxebrood duurder

Atualizado há

“Er is helemaal geen reden tot paniek”, geeft Kurt van Essen, directeur van Fernandes Bakkerij, als reactie op de verhoging van de prijs van het luxebrood van zijn bedrijf. De prijs van een casino is van SRD 5,25 gestegen naar SRD 5,75. “Er hebben zich enkele aanpassingen plaatsgevonden. De aanpassingen betreffen meer de luxebroden, waar de prijs met ongeveer 30 cent verhoogd is’, meent Van Essen.

De voorzitter van de Consumentenkring Suriname, Albert Alleyne, ziet niet in waarom de prijs van brood moet stijgen. “Ik zou juist denken dat met het 30% dalen van de benzineprijzen, er ook een daling zou moeten zijn in de productiekosten. Dus zouden we juist een daling moeten zien in de broodprijs”, verklaart Alleyne. Hij is van mening dat indien de luxebroden extra additieven krijgen toegevoegd die aan het brood meerwaarde geven, een aanpassing als zodanig van 30 cent niet bezwaarlijk moet zijn.

Luxebroden zijn niet gebonden aan een maximum. Slechts de prijs van een onverpakt puntbrood, de zogenaamde Chinese puntjes, wordt door de overheid vastgesteld.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: