spot_img
spot_img

Fernandes Group en Rudisa Holding sponsoren Friends of Green Suriname programma van CIS ieder met 10,000 USD

Atualizado há

- Publicidade -

Dinsdagavond 24 maart hebben zowel Fernandes Group als ook Rudisa Holding bekend gemaakt dat ze het Friends of Green Suriname sponsorprogramma van Conservation International Suriname (CIS) met 10,000 USD zullen gaan ondersteunen. De overhandiging van de sponsorbedragen vond plaats tijdens de Friends of Green Suriname bijeenkomst die werd georganiseerd in de onlangs heropende Bodega & Grill De Waag.

De heer Bryan Renten, directeur van Fernandes Bottling Company NV vertegenwoordigde Fernandes Group. Hij vertelde de aanwezigen in een presentatie meer over het CSR beleid van zijn organisatie. Namens Rudisa Holding was Vice President Warscha Torilal-Sardjoe aanwezig om hun sponsorbedrag symbolisch te overhandigen aan CIS directeur John Goedschalk.

De besluiten van beide bedrijven om Conservation International Suriname te steunen kwamen onafhankelijk van elkaar tot stand. Hun steun laat zien dat inmiddels ook steeds meer grotere Surinaamse bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen als het om behoud van de Surinaamse natuur gaat. Vorige maand nog sloten RBC Bank en GOM Food Industries (o.a. van Shisado sauzen) zich aan bij Friends of Green Suriname, een initiatief dat inmiddels al uit 18 bedrijven bestaat.

- Publicidade -

John Goedschalk van CIS: “Dankzij de steun die CIS via het Friends of Green Suriname programma ontvangt van het Surinaamse bedrijfsleven, kunnen wij als organisatie verschillende belangrijke natuurbeschermingsprojecten bekostigen, zoals de bescherming van Coronie Swamp, de aankoop van zogenaamde conservation drones voor Natuurbeheer.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: