spot_img
spot_img

Electric Festival Aruba met DJ Chuckie verlengd naar vijf dagen

Atualizado há

- Publicidade -

De tweede editie van het groot Electric Festival Aruba, dat jaarlijks ook veel Surinamers aantrekt, vindt plaats van woensdag 3 tot en met zondag 7 september 2014.

Na de succesvolle lancering van het driedaagse festival in 2013, wordt Electric Festival (EF) verlengd naar vijf dagen. Naast een uitbreiding in het festival-gedeelte, wordt het conferentie-programma ook groter aangepakt. EF zet daarmee een volgende stap in het streven het grootste jaarlijkse electronische muziekfestijn in de Caraïben te worden.

Electric Festival is meer dan muziek alleen. Ook kunst, de Caribische keuken en lifestyle worden belicht. Aruba is het toneel van studiosessies, workshops en demonstraties van DJ’s, producers, artiesten en fans en laat hiermee eens te meer zien het centrum van de electronische dance-beweging in Latijns-Amerika en de Caraïben te zijn.

- Publicidade -

De bezoekers komen uit ondermeer uit Bonaire, Curaçao, Suriname, Verenigde Staten, Venezuela, Canada, Brazilië en Colombia. Daarnaast is Europa ook vertegenwoordigd door middel van Nederlanders, Spanjaarden, Oostenrijkers, Ieren en Italianen. Bovendien maakten ruim tachtig journalisten een verslag van het evenement.

Het oorspronkelijk idee voor het Electric Festival is afkomstig van DJ Chuckie. Clyde Sergio Narain, bekend onder zijn artiestennaam Chuckie is een Nederlandse dj van Surinaamse afkomst. Hij woont thans in Aruba.

https://www.facebook.com/electricfestival.suriname.community

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: