spot_img
spot_img

Eind februari/begin maart start begrotingsbehandeling

Atualizado há

Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons heeft aangegeven dat de begrotingsbehandeling eind februari of begin maart zal aanvangen. En minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken deelde mee dat de voorzitters van de hoofdstembureaus (districtscommissarissen) op woensdag 11 februari worden beëdigd. 

 

Kort na de opening van de openbare vergadering die voor maandag 9 februari op de agenda stond, schorste Simons de vergadering aangezien er onvoldoende ministers aanwezig waren. Met de behandeling van de Advocatenwet is gestart, nadat enkele assembleeleden te kennen hadden gegeven indringende vragen te hebben.

- Publicidade -

De parlementsvoorzitter deelde mee dat alle stukken betreffende de begrotingsbehandeling binnen zijn en dat de voorbereiding voor de openbare behandeling kon starten.

 

Naar zeggen van minister Leilis van Binnenlandse Zaken is het wachten op de goedkeuring van de begroting, waardoor er genoeg middelen zijn voor de organisatie van de verkiezingen. Voor de verkiezingen is en bedrag van SRD 80 miljoen begroot. SPA- assembleelid Castelen merkte op dat het behoorlijk druk is bij de verschillende commissariaten waar mensen op basis van advertenties zich hebben aangemeld voor werkzaamheden op stembureaus. Hij wilde weten hoe het gesteld is met de organisatie van de verkiezingen. De bewindsman benadrukte dat de organisatie goed loopt, alleen is het budget niet toereikend. Vandaar dat er nu uitgekeken wordt naar de goedkeuring van de begroting door De Nationale Assemblee.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: