spot_img
spot_img

Eigenaar beschadigde auto vergoed voor $3000

Atualizado há

John Rozenstruik, eigenaar van  de auto die woensdag door een eleciteitsmast met trafo werd geraakt, zegt dat zijn voertuig totaal beschadigd is en dat hij zich tot de EBS heeft gewend.

De EBS neemt de verantwoordelijkheid op zich en zal  de man de taxatiewaarde van $3000 betalen. In de tussentijd dat hij niet beschikt over een auto mag Rozenstruik zich per taxi verplaatsen op kosten van de EBS. Hij moet de bedragen voorschieten en krijgt het geld terug. Vanwege de afstand dat hij woont is hij afhankelijk van zijn auto. Ook werd zijn auto gebruikt om taxi te rijden.

Rozenstruik verteld dat hij die bewuste dag met gesloten ruiten en met de airconditioning aan reed toen hij een klap op zijn auto hoorde. Hij gaf aan aardig geschrokken te zijn omdat hij zo iets niet had verwacht. De linkerkant van de auto heeft de volle laag van de mast gekregen. De auto voorruit is door de zware trafo en paal helemaal stuk.

Door de zware regenval zijn die dag ook andere masten beschadigd. De bodem in de omgeving van de masten raakt tijdens zware regenbuien zacht, waardoor  een aantal masten scheef komen te staan.

Foto: Lewis Bam

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App