spot_img
spot_img

Eigen onderkomen voor douane in de vergevorderd stadium

Atualizado há

- Publicidade -

Naar zeggen van interim-manager Anand Ramdjielal zijn de plannen om de douane in een eigen gebouw onder te brengen in een vergevorderd stadium.

 

Do bond bij de douane onder leiding van Romeo Chin A Loi is ietwat teleurgesteld in het feit dat de dienst nog niet in een eigen gebouw is, alsmede de bevorderingen die zijn uitgebleven. Ramdjielal geeft toe dat de herstructurering van de douane nog niet helemaal in orde is.

- Publicidade -

 

Er zijn twee mogelijkheden voor de douane. Er kan gekozen worden tussen het gebouw van Ten Shipping aan het Molenpad en het voormalige postkantoor te Poelepantje. Volgens Chin A Loi is het onacceptabel dat de douane, een van de belangrijke verdieners van de overheid nog geen eigen ‘huis’ heeft.

 

“In 2014 werd de douane 150 jaar, maar niemand in Suriname weet dat. Er is geen enkele ruchtbaarheid aan gegeven en er zou geen mooier cadeau zijn geweest dan een eigen gebouw,” zegt Chin A Loi. Volgens hem heeft het staatshoofd reeds goedgekeurd dat het terrein van 1.9 hectare dichtbij Nieuwe Haven, waar de Marine was gehuisvest, ter beschikking wordt gesteld aan de douane. Echter moet de administratie hiervan nog in orde gemaakt worden door de ministeries van Transport, Communicatie en Toerisme en Ruimtelijke Ordening, Grond en Bosbeheer.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: