spot_img
spot_img

EBS onderstation voor US$ 4,7 miljoen gefinancierd door Surmac

Atualizado há

Een onderstation voor de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) zal voor een bedrag van US$ 4,7 miljoen voorgefinancierd worden door Surmac. Het onderstation wordt neergezet nabij mast 54 aan de Martin Luther Kingweg (Highway) en wordt in het eerste kwartaal van 2015 opgeleverd. 
In oktober is deze Public Private Partnership (PPP) getekend. Naar zeggen van EBS directeur Willy Duiker kan deze overeenkomst als voorbeeld dienen voor andere ondernemingen om te investeren in duurzame en betrouwbare infrastructuur.
Via dit onderstation zal Surmac voldoende stroom ter beschikking hebben voor haar nieuwe onderneming. Tevens zullen bedrijven en burgers in het gebied meeprofiteren aangezien er meer energie tot hun beschikking zal zijn. Surmac zal slechts een deel van de energie gebruiken.

De EBS zal door dit onderstation in staat zijn een beter energiemanagement te voeren in het gebied. Zo zullen er bij storingen en of onderhoudswerkzaamheden meer mogelijkheden bestaan om de stroom om te leiden. Het ligt in de bedoeling dat omliggende buurten van het Martin Luther Kingweg onderstation hierdoor minder last zullen ondervinden van stroomonderbrekingen.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: