spot_img
spot_img

EBS nog in dialoog met bedrijfsleven inzake tariefsaanpassing

Atualizado há

- Publicidade -

De Energie Bedrijven Suriname (EBS) voert nog gesprekken met zowel het bedrijfsleven en de vakbeweging over de aanpassing van de stroomtarieven die voor diverse bedrijfstakken zullen gelden. Het betreft voor hun namelijk een verhoging van ruim 300 procent. Het bedrijfsleven is ontevreden hiermee en heeft haar stem laten horen in deze kwestie. 
Tijdens de zaterdagavond 15 november gehouden structurenvergadering van de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) kwam deze kwestie ook ter sprake. Aangegeven werd dat de verhoging in enkele gevallen zelfs 450% zal bedragen.

 
Over verhoging van tarieven voor de huishoudens is nog niet gesproken. Hierover zijn de gesprekken binnen het Tripartiet Overleg nog gaande. Het is nog niet bekend wanneer de verhoogde tarieven voor het bedrijfsleven en enkele staatsbedrijven ingaan. Volgens technisch directeur van de EBS, Marcel Eyndhoven, zullen deze verhogingen in januari ingaan. “Maar er is nog niets vastgesteld, we kijken samen met de bedrijven waar er kan worden bespaard”, aldus Eyndhoven.

 

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: