spot_img
spot_img

EBS neemt stijging energieverbruik waar

Atualizado há

- Publicidade -

Volgens de Energie Bedrijven Suriname (EBS) is het energieverbruik de afgelopen dagen wederom gestegen. Van 28 augustus tot en met 2 september zijn er tussen 11:00 en 15:00 uur metingen verricht op basis waarvan de EBS dit concludeert.  “Er wordt geen gehoor meer gegeven aan de oproep tot energiebezuiniging”. Hierdoor is de kans op stroomonderbrekingen wederom groot.

 

Indien het stroomverbruik door de samenleving inclusief ondernemers de 200 MW bereikt heeft, zal de EBS weer genoodzaakt zijn tot load-shedding over te gaan. Dit zal het geval zijn indien zowel de EBS, Staatsolie als de Suralco tesamen minder dan 200 MW aan energie opwekken.

- Publicidade -

 

Als het gezamenlijk vermogen opgewekt door minder is dan 200MW, zullen wijken worden uitgeschakeld. Mede dankzij de besparing van de samenleving en het bedrijfsleven de afgelopen dagen hoefde de EBS niet tot loadshedding over te gaan.

 

Aan bedrijven wordt gevraagd zoveel als mogelijk hun eigen generatoren en wel tussen 11.00-15.00 uur. Dit zijn namelijk de piekuren waarin het energieverbruik het hoogst is.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: