spot_img
spot_img

Drie vermoedelijke criminelen aangehouden en opgesloten

Atualizado há

- Publicidade -

De 34-jarige Marlon J., de 28-jarige Giovanni S. en de 26-jarige Saperio M. zijn vrijdagochtend 9 januari vroeg aangehouden door de politie van het ressort Nieuwe-Haven. Iemand, die woont aan de Hofstraat, belde met de politie meldkamer en gaf een dievenmelding door. Een politie patrouille van de onopvallende surveillance werd gedirigeerd naar de handelszaak annex woning voor een onderzoek.

 

De drie boven genoemde verdachten zijn toen ter plaatse aangetroffen. Twee zaten in een auto terwijl de derde verdachte op het erf was. In de auto is een geladen jachtgeweer met ingekorte loop aangetroffen alsook maskers en handschoenen.

- Publicidade -

 

De verdachten, de auto en de in de auto aangetroffen zaken zijn voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Hangende het onderzoek zijn de drie verdachten in verzekering gesteld en is de wagen en de andere zaken in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de drie mannen van plan waren een misdrijf te plegen. Er zal ook worden onderzocht of zij in verband kunnen worden gebracht met eerder gepleegde misdrijven.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: