Melissa Wongsodikromo,onderdirecteur Administratieve Diensten van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Roy Karsodikromo, hoofd Personeelszaken, en waarnemend hoofd Charmain Kromosadja zijn donderdag uit hun functie ontheven.

Volgens LVV minister Soeresh Algoe zijn de ontheffingen op basis van een evaluatie van de desbetreffende personen. Hij geeft aan dat ze elders op het ministerie ingezet zullen worden, maar hun opleiding, inzet en prestatie strookten niet met hun functie. “Ik stel altijd het belang van de dienst voorop en ik streef ernaar om stappen vooruit te gaan met het ministerie,” aldus de bewindsman. “Deze mensen kunnen elders beter worden ingezet. Ze waren niet capabel voor de functies waarin zij waren geplaatst.”

Publicidade

De drie ontheven functionarissen zijn door Pertjajah Luhur benoemd op het ministerie. Algoe: “Als de mensen zich inzetten en de taken die met hun functie samenhangen, goed uitvoeren, is er geen vuiltje aan de lucht.” De ontheffingen hebben niets te maken met de politieke kleur van betreffende personen.

Comentar

Comentar