spot_img
spot_img

Drie personen omgekomen in het verkeer

Atualizado há

In de vroege ochtend van maandag 29 september hebben zich twee zware aanrijdingen voorgedaan, waarbij er drie personen het leven hebben gelaten. Tegen 01.10 u werd de 3 jarige voetgangster Chelsea Leonard, door een bestel busje, tijdens het optrekken geraakt, waarbij zij ter plaastse kwam te overlijden aan de opgelopen letsels.

Het geval heeft zich voorgedaan aan de Catharinasophiaweg in het Ressort Santodorp. De bestuurder was niet onder invloed van alcohol en was in het bezit van een geldig rijbewijs, om het voertuig te besturen.

- Advertisement -

Bij een andere zware aanrijding om 01.40 u op de hoek van de Hofstraat en de Anton de Komstraat tussen twee auto,s en drie voetgangers zijn twee personen komen te overlijden. En wel de 27 jarige voetganger Dennen, Joél en de 30 jarige Yien Wang Wei, die mede inzittende was van één van de voertuigen. De bestuurster van het voertuig komende vanuit de A de Komstraat en drie andere mede inzittenden zijn ook ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Beide slachtoffers zijn ter plaatse komen te overlijden. De verkeersbarometer is gestegen naar 58. Ook eén van de andere voetgangers is met letsels opgenomen in het ziekenhuis. De oorzaak van de aanrijding wordt onderzocht.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: