spot_img
spot_img

DR-Lid Para stapt uit de NDP

Atualizado há

Draaibas Peter,DR-Lid van Para, lider do DR Pará,DR-Lid van Para de heer Draaibas Peter stapt officieel uit de paarse partij. Dit gebeurde sedert 21 Maart 2015 jongstleden. Het DR-Lid is zeer teleurgesteld in de opstelling van bepaalde structuren met name het afdelingsbestuur en het subafdelingsbestuur. Beslissingen worden achter de schermen genomen. Ik vind deze houding zeer jammer voor de NDP, maar het spijt mij totaal niet dat ik geen lid meer ben van deze partij.

Hoogstwaarschijnlijk zou ik wederom geplaatst worden als DR. Als het om een positie ging, had ik deze kans met alle plezier gegrepen zoals velen van hen dat doen. Bij mij is eerlijkheid en oprechtheid binnen een organisatie zeer belangerijk. Als je oneerlijk begint te doen, ga ik liever uit de buurt. Op deze manier wordt er geen politiek gevoerd. De structuren zijn zeer onervaren in de politiek en hebben geen enig inzicht om de leden van de partij te koesteren.

Ik heb mij reeds aangesloten bij de Amazone Partij Suriname. Binnen deze politieke organisatie zal ik mij maximaal inzetten voor de belangen van vooral de Inheemsen en anderen. Ik ben positief gestemd, omdat ik gegarandeerd een groot deel van de ontevreden NDPers achter mij heb als ruggesteun. Steeds meer mensen sluiten zich aan zowel jongeren als ouderen. Ik ben ervan overtuigd dat de Inheemsen anno 2015 zich zullen bundelen om zodoende hun stem te laten horen. De komende week sluit een grote groep zich aan bij de APS.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App