Chan Santokhi — Foto: Luiz Paulo

De regering verwacht in de eerste maanden van 2021 verschillende doorbraken op financieel economisch gebied laat president Chan Santokhi weten tijdens een, samen met vicepresident Ronnie Brunswijk, belegde eindejaar persconferentie. De regering-Santokhi blikt positief vooruit op 2021. Daarnaast zullen de verschillende projecten die in 2021 moeten worden uitgevoerd, moeten worden goedgekeurd door de regering. De uitvoering van deze projecten zal leiden tot een toename aan werkgelegenheid en tot een toename aan economische ontwikkeling.

De regering zit vanaf haar installatie op 16 juli 2020 tot en met maart 2021 in de urgentiefase. In deze fase worden de meest urgente maatregelen genomen om een goed fundament te bouwen op basis waarvan welvaart en duurzame ontwikkeling gerealiseerd kunnen worden voor de samenleving. President Santokhi zegt dat de regering hierin goed op schema is en dat er dag en nacht enorm hard wordt gewerkt.

Publicidade

Terwijl in de eerste maanden van 2021 verschillende doorbraken op financieel economisch gebied worden verwacht, zal de regering verder werken aan verbetering van het bestuur; versterking van de rechtsstaat; een degelijk en solide financieel economisch beleid; herstellen en intensiveren van de bilaterale, internationale en multilaterale relaties; bevordering van de volksgezondheid en de ontwikkeling van het binnenland.

Comentar

Comentar