spot_img
spot_img

DOE wil anticorruptiewet goedgekeurd krijgen

Atualizado há

De partij voor Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) zal er bij de regering en in het parlement erop aandringen om de Anticorruptiewet van kracht te laten zijn.

Carl Breeveld, DOE2Nu de partij van voorzitter Carl Breeveld nu zelf ook regeerverantwoordelijkheid draagt zal het volgens Breeveld deze keer wel snel moeten lukken.

DOE heeft tijdens het vorig regeertermijn op verschillende manieren geprobeerd om gedaan te krijgen dat de wet door president Desi Bouterse zou worden ingediend bij De Nationale Assemblee (DNA). De wet werd ingediend, later dan beloofd, echter heeft de behandeling nog niet plaatsgevonden. Breeveld zal nagaan wat de mogelijkheden zijn om bij het op te stellen Regeerakkoord tussen de samenwerkende coalitiepartijen de realisatie van de Anticorruptiewet op te nemen.

DOE zal samen met de NDP, BEP, PALU en de actiegroep van Raymond Sapoen een regering vormen tot en met 2020. De NDP, winnaar van de verkiezingen, zal de partners elk een ministerie toebedelen. De rest zal zij zelf invullen. Het aantal ministeries wordt naar alle waarschijnlijkheid ook terug gebracht naar 14.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: