De 54-jarige voetganger Lucas Harpal, is tijdens een aanrijding met een vrachtwagen komen te overlijden. De aanrijding deed zich maandag voor aan de Martin Luther Kingweg. De politie kreeg omstreeks half negen in de avond de melding van de aanrijding.

Publicidade

Daar aangekomen troffen ze de 25-jarige bestuurder M.V. en het slachtoffer, Harpal. Harpal vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Harpal vast. Het voorlopig politioneel onderzoek wees uit dat de vrachtwagen bestuurder over de Martin Luther Kinweg reed, komende vanuit de richting Paramaribo en gingen in de richting van Paranam. Ter hoogte van een winkelzaak stak de voetganger Harpal de weg over.

Volgens verklaring van de vrachtwagenchauffeur merkte hij hem laat op. Hij maakte nog een uitwijk manoeuvre maar ondanks dat kon hij de aanrijding niet voorkomen. Met het overlijden van Harpal is de verkeersbarometer gestegen naar 39. Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.V. door de politie in verzekering gesteld. Deze vrachtwagenchauffeur zijn rijbewijs is recentelijk tijdens een verkeerscontrole ingevorderd door de politie voor overschrijding van het maximum snelheid. Hij mocht dus niet deelnemen aan het verkeer als bestuurder van de vrachtwagen.

Comentar

Comentar