spot_img
spot_img

DNA-commissie Volksgezondheid vergaderd over Chikungunya

Atualizado há

- Publicidade -

Dinsdag 23 september komt de vaste commissie Volksgezondheid van De Nationale Assemblee bijeen voor een bespreking over het Chikungunya virus. Tijdens deze bespreking zullen deskundigen van het ministerie van Volksgezondheid en het Bureau Openbare Gezondheidszorg informatie verschaffen aan de assembleeleden. Ruth Wijdenbosch, waarnemend voorzitter van De Nationale Assemblee, heeft de voorzitter van de vaste commissie, Theo Vishnudatt, gevraagd deze vergadering uit te schrijven.

 

Vanwege het groot aantal besmette personen met het Chikungunya virus en de ongerustheid hieromtrent, is deze vergadering volgens Wijdenbosch noodzakelijk. Vicepresident Robert Ameerali is ook door haar op de hoogte gesteld over deze bijeenkomst. Ashwin Adhin, die waarneemt op het ministerie van Volksgezondheid zal ook aanwezig zijn op de vergadering.

- Publicidade -

 

Vanwege de recesperiode is er niet voor gekozen om nu een openbare vergadering uit te schrijven, geeft Wijdenbosch aan. Naast de vaste commissie, zijn de andere assembleeleden ook uitgenodigd voor deze vergadering. Afhankelijk van de verstrekte informatie en de ernst van de situatie, zal er al dan niet een openbare vergadering uitgeschreven worden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: