spot_img
spot_img

Directie Telesur officieel ontslagen

Atualizado há

Algemeen directeur Dirk Currie en onderdirecteur Commercieel Diensten Kenneth Muringen zijn officieel ontslagen bij Telesur. De ontslagcommissie van het Ministerie van Arbeid heeft nog net voor de jaarwisseling een besluit daarover genomen. Vrijwel binnen hele top van het bedrijf hebben er verschuivingen plaatsgevonden met uitzondering van Steven Tjitrotaroeno die aanblijft als Chief InnovationOfficer.

RussHeadly, voorheen onderdirecteur Financiële Diensten, is nu belast met de waarneming als algemeen directeur. Andre Daal is tijdelijk belast met de financiële verantwoordelijkheden. De functie van onderdirecteur Commerciële zaken wordt waargenomen door Monique Dongor-Struiken terwijl Roy Naipal de leiding krijgt over de technische diensten.

Voorlopig zal dit team ervoor moeten zorgen dat er ordening komt binnen de administratie en financieel beheer van het Telesur.

- Publicidade -

De Centrale Landsaccountant Dienst (CLAD) is intussen ingeschakeld om een uitgebreide financiële doorlichting te plegen van het bedrijf. Naar Times of Suriname verneemt heeft de RvC reeds een verzoek daartoe ingediend en kan elk moment door het Ministerie van Financiën de opdracht daartoe gegeven worden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App