spot_img
spot_img

Directeur SZF op non-actief gezet

Atualizado há

- Publicidade -

Per vrijdag 17 oktober is de directeur van het Staatsziekenfonds Suriname (SZF), Stephan Comvalius, door de Raad van Toezicht op non-actief gezet. Hem is schriftelijk medegedeeld per die datum “tot nader order” thuis te blijven. Comvalius zou volgens de Raad van Toezicht het beleid frustreren.

 

Reeds geruime tijd heerst er een spanningsveld binnen het bedrijf betreffende het draaiende houden van het SZF na de aanname van de sociale wetgeving. Naar zeggen van de raad weigert Comvalius het uitgestippelde beleid ui te voeren.

- Publicidade -

 

Daarentegen beweert Comvalius dat de raad niet doorheeft waarmee de organisatie bezig is. Volgens raadslid Ronald Hooghart zijn er binnen het SZF enkele mensen die bewust verkeerde informatie geven of laten geven aan clienten van het bedrijf.

 

Ondertussen scheen men het ook niet met elkaar eens te zijn over een op te richten NV door het SZF in verband met de nieuwe basiszorg wetgeving. Comvalius zou dit wel hebben gedaan, maar nu stonden de partijen weer lijnrecht tegenover elkaar betreffende de leiding van het nieuwe bedrijf. Dit was voor de raad de druppel die de emmer deed overlopen en waarom dus besloten werd Comvalius op non actief te zetten.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: