spot_img
spot_img

Digicel opent eerste experience shop aan de waterkant

Atualizado há

Tien jaar geleden, op 28 november 2007, vestigde Digicel zich in ons land. In verband met dit te vieren feit werd gisteren  de eerste Experience shop geopend aan de Waterkant. Dit is dan ook meteen de eerste Experience shop in ons land.

Het lintje voor de opening  werd doorgeknipt door De CEO van Digicel Suriname, Roeland van der Hoeven en Nisha Madaran, de Brand Ambassador van Digicel Suriname. De opening van deze shop is het begin van de verschillende verrassingen en activiteiten die Digicel voor de gemeenschap in petto heeft in verband met het 10-jarig jubileum op 28 november.

De Digicel Experience shop is ontworpen volgens een geheel nieuw concept. “Smart Serve Systeem” is een digitaal wachtrij- en klantenstroombeheerssysteem dat in de nieuwe Experience shop is geïntroduceerd. Dit systeem zal de wachttijden aanzienlijk verkorten en de service verbeteren. Daarnaast biedt Digicel ook informatie over klantverzoeken, servicetijden en werknemerspresentaties, zodat processen sneller gecontroleerd en verbeterd kunnen worden. Kortom, alle telecomzaken kunnen op een plek geregeld worden.

In het kader van “terug geven aan de maatschappij”, iets dat Digicel hoog in het vaandel heeft staan, heeft het bedrijf in het kader van het 10-jarig jubileum “teruggegeven” aan hun overburen, de Hendrikschool, die dit jaar 130 jaar bestaan. De Directrice van de Hendrikschool mocht een printer in ontvangst nemen waar zij ook voor een heel jaar aan inkt bij krijgt.

Roeland van der Hoeven die al sinds 2013 in het bedrijf is, eerst als financieel directeur en sinds kort dus als CEO, heeft nog heel wat nieuwe innovatieve plannen met Digicel. Zo is het zijn grootste droom om te zorgen voor huisaansluitingen van internet en telefonie.

Om de nieuwe ontwikkelingen en de verrassingen die Digicel nog in petto heeft te volgen, adviseert hij om via de sociale media up to date te blijven.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: