— Foto: Digicel

Digicel heeft vandaag levensmiddelen overhandigd ter waarde van SRD 250.000 aan vicepresident Ronnie Brunswijk. Als gevolg van de huidige Covid-situatie zijn bepaalde dorpen geïsoleerd. Brunswijk is dankbaar dat Digicel een bijdrage levert door de mensen van Kwamalasemutu bij te staan. Hij weet dat Digicel gaat voor ontsluiting van het binnenland en dat waardeert hij.

Brunswijk heeft 300 rijkelijk met levensmiddelen gevulde pakketten in ontvangst genomen. De pakketten werden overhandigd door de CEO van Digicel Suriname, Deonarine Gopaul. De distributie van de pakketten zal komend weekend plaatsvinden.

Publicidade
Deonarine Gopaul — Foto: Digicel

Deonarine Gopaul geeft aan dat als leverancier van essentiële diensten aan het publiek het bedrijf het belang begrijpt van het leveren van levensreddende voorraden en ondersteuning aan de mensen en gemeenschappen die ze bedienen, vooral gedurende deze periode. “We dringen er bij iedereen op aan de veiligheidsrichtlijnen te volgen en veilig te blijven terwijl we sociaal afstandelijk zijn”, zegt Gopaul.

Digicel blijft zich inzetten voor de ondersteuning van de gemeenschap en in de hele regio, en meer nog in het licht van de Covid-19-pandemie. Inspanningen van het bedrijf tot nu toe omvatten; donatie van persoonlijke beschermingsmiddelen aan eerstelijnswerkers, gratis smartphones en data voor medewerkers in de gezondheidszorg, donatie van tablets aan het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur en gratis toegang tot de websites van het COVID-meldpunt en de WHO.

Comentar

Comentar