spot_img
spot_img

Diefstal gascilinders met twaalf maanden cel afgestraft

Atualizado há

Donderdag 9 oktober kregen Lorenzo W. en Harvey D. van rechter Marie Mettendaf elk een celstraf van twaalf maanden onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht, opgelegd. Ze hebben op 12 juni rond twee uur in de ochtend vier gascilinders bij een appartementencomplex in een zijstraat van de Vierkinderenweg gestolen maar werden kort daarna aangehouden.

 

Bij de politie gaf Harvey D. gedetailleerd aan waar hij allemaal gascilinders ontvreemd had end at hij dit samen met de medeverdachte en nog een andere makker gedaan. Reeds drie keren is Harvey D. door de politie aangehouden.

- Publicidade -

 

Door de mand gevallen

Jerrel W. gaf aan geen enkele betrokkenheid bij deze zaak te hebben. Volgens hem zat hij in de auto, maar toen hij de politie zag, rende hij weg. Toen pas had hij door dat zijn medeverdachten gascilinders gestolen hadden. Harvey D. hield voet bij stuk dat Jerrel W. wel betrokken was bij de beroving. Ofschoon Jerrel W. bleef volharden, vroeg hij de rechter toen die hem zijn laatste woord gaf, nog een kans. Op basis van deze uitspraak van de verdachte bekende de veroordeelde toch zijn aandeel in het feit.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: