spot_img
spot_img

Desiré Delano Bouterse Highway officieel in gebruik genomen

De nieuwe highway, de Desiré Delano Bouterse Highway, is feestelijk met de onthulling van naamborden officieel in gebruik genomen.

Atualizado há

De 9,5 kilometer lange weg verbindt de John F. Kennedy Highway en de Afobakkaweg met elkaar. De Nieuwe Highway is een vierbaansweg. De weg is vernoemen naar president Desi Bouterse. De aanleggen van de higway met een brug over de Para rivier heeft USD 60 miljoen gekost. Bouterse gaf bij deze gelegenheid te kennen dat er in de afgelopen maanden hard is gewerkt om deze weg aan te leggen. Verschillende teams hebben dag en nacht gewerkt aan de nutsvoorzieningen, het wegmeubilair, riolering, duikers en de bijbehorende brug.

De president zei tijdens zijn speech dat de highway een belangrijke verkeersader zal zijn voor Para en omgeving en het zal ook zorgen voor een vlotte doorstroming van het toenemende verkeer van en naar de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven. Door middel van deze weg wordt 5000 hectare aan plantages ontsloten en de highway zal een sociale ontwikkeling tot gevolg hebben door de bouw van wooncentra.

Foto: LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: