spot_img
spot_img

Derde Editie Electric Festival Aruba staat voor de deur

Atualizado há

De allereerste editie van het Electric Festival werd in 2013 door meer dan 15.000 mensen bezocht. Gedurende drie dagen werd Aruba omgedoopt tot een party-eiland met een groot festival waar onder anderen Chuckie, Erick Morillo en Nero op de affiche stonden.

Electric Festival Aruba2Het Electric Festival vond vorig jaar voor de tweede keer plaats op Aruba. Ook waren er grote namen aanwezig, zoals: Chuckie, Lil Jon, Loco Dice, Knife Party, Carnage, Hector, Dave Clark, Boris, NutzBeatz en Fellow.

In de maand september wordt het Electric Festival voor de derde keer gehouden en wel van 3 tot en met 6 september 2015. Het Arubaanse toeristenbureau is hoofdsponsor van het evenement in de overtuiging dat het uitgroeit tot een internationaal gewaardeerd festival en dat in het kielzog ook een stroom nieuwe bezoekers Aruba weet te vinden.

Het oorspronkelijke idee voor het Electric Festival is afkomstig van de organisatie van de Neme Twins en Chuckie. Hij vierde in 2012 zijn verjaardag met een groots feest op Aruba, waar de DJ, artist en producer sinds een paar jaar woont.

Maar liefst 8500 mensen kwamen daar op af, waarna Chuckie via zijn danceplatform Dirty Dutch en de organisatie van de Neme Twins de handen ineen sloeg met Aruba Tourism Authority (ATA), Amsterdam Dance Event (ADE) voor de organisatie van het Electric Festival.

In de komende weken worden de artiesten van de derde editie van het Electric Festival bekend gemaakt.

Suriname is welkom op de derde editie van het Electric Festival Voor het Electric Festival zullen er zijn er hele aantrekkelijke reisarrangementen verkrijgbaar zijn bij de verschillende reisagenten waaronder bij BES Reizen, Unique Package Plan en Vems Travel Consultancy.

Voor meer informatie en kaarten via EF – Suriname Ticket Office op 8637670.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: