spot_img
spot_img

De Korpschef had reguliere werkbespreking met agenten van politie

Atualizado há

- Publicidade -

De korpschef van politie hoofdcommissaris Humphrey Tjin Liep Shie heeft op vrijdag 22 augustus zijn reguliere werkbespreking gehouden met agenten van politie. De commissarissen van politie Agnes Daniel en Krishnakoemarie Hussainali-Mathoera namen ook deel aan deze bespreking.

 

De korpschef en de commissarissen hebben ” powerpoint “presentaties gehouden voor de manschappen. De presentaties gingen onder andere over hoe het zit met de herstructurering van het korps, over de acties die de korpsleiding onderneemt om het personeel te kunnen voorzien van datgene wat zij nodig hebben om hun werk naar behoren te kunnen doen en het criminaliteitsbeeld van de afgelopen maanden.

- Publicidade -

 

De korpschef gaf aan dat politie ambtenaren een professionele houding moeten etaleren. Hij merkte ook op dat de agenten elkaar moeten ondersteunen en moeten corrigeren om de imago van het korps hoog te houden. Ook de maatregelen die getroffen zijn om de criminaliteit effectiever aan te pakken zijn door de korpschef uit de doeken gedaan. Na de presentaties kregen de agenten de gelegenheid om vragen te stellen. Er is daarvan goed gebruik gemaakt. Daags daarvoor had de top van het korps ook zo’n bespreking met politie officieren.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: