spot_img
spot_img

Dc Miranda sluit negen handelszaken in Blauwgrond

Atualizado há

In het afgelopen weekend zijn negen handelszaken in het ressort Blauwgrond in opdracht van districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Paramaribo-Noordoost gesloten. De redenen daartoe waren onder meer de onhygiënische situatie en het niet naleven van de vergunningsvoorwaarden. 

 

Ambtenaren van de bestuursdienst en de afdeling Milieu en Gezondheid Dienst (MGD) hebben controle uitgevoerd in het betreffend ressort. Exploitanten van vijf restaurants, een supermarkt, twee kledingzaken en een goud opkoopbedrijf moesten hun bedrijfsvoering stoppen en zich maandag melden op het commissariaat. Na het gesprek op het commissariaat is dinsdag 9 december besloten dat deze houders een week de tijd hebben om hun zaken in orde te maken.

- Publicidade -

 

De bestuursdienst en MGD kijken als er in de directe omgeving van de handelszaak één of meerdere vuilnistonnen aanwezig zijn en als het erf en de riool in de omgeving van het gebouw steeds schoon worden gehouden. Op reguliere basis zullen alle ressorten aan deze controle onderhevig worden gesteld.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: