spot_img
spot_img

Dc Jurrel zal elektriciteit Pokigron aanpakken

Atualizado há

Districtscommissaris (dc) Armand Jurrel heeft tijdens zijn bezoek aan het dorp Pokigron de problemen waarmee de lokale bewoners en leerkrachten te kampen hebben nagegaan. Het grootste probleem van de gebieden Pokigron en Atjoni is de elektriciteit.

 

Volgens de burgervader van Sipaliwini wordt er gewerkt aan een oplossing van het elektriciteitsprobleem van deze gebieden. Tjappen, een brushcutter, twee kruiwagens en houwers zullen door de dc worden aangeschaft voor het onderhoud van zowel het dorp als het schoolcomplex. Een groot deel van deze spullen heeft Jurrel reeds afgestaan aan de bewoners.

- Publicidade -

 

Cenira Finisie, leerkracht te Pokigron, geeft aan tevreden te zijn met het bezoek van de dc. “Wij hebben de problemen aangegeven. Wij hebben behoefte aan elektriciteit, waterleiding, digitale televisie, radio ontvangst, internet, werkgelegenheid en voor de kinderen een speeltuin. Dit zijn basisvoorzieningen die in deze tijd niet meer mogen ontbreken”, zegt Finisie.

Naar zeggen van Finisie heeft de dc beloofd om spoedig te zorgen voor water en elektriciteit in die gebieden. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat het dorp wel twee dagen lang voorzien kan worden van elektriciteit. Als de lichtmotoren niet zouden kunnen draaien, zou dat de avondhoofdakte obstakels ondervinden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: