spot_img
spot_img

Dc Jiawan maakt plaats voor Doebay

Atualizado há

- Publicidade -

Districtscommissaris (dc) Rawien Jiawan van Saramacca moet plaatsmaken voor Laksmienarain Doebay, oud dc van Nickerie. Woensdagavond 4 februari is dit door president Desi Bouterse besloten, nadat NDP’ers uit Saramacca te kennen hebben gegeven erg ontevreden te zijn over het functioneren van de dc. Jiawan is zoon van ex- NDP-parlementariër Charles Pahlad.

 

Doebay werd op 15 februari 2011 reeds door het staatshoofd beëdigd als dc, maar moest bedanken nadat de procureur-generaal een strafrechtelijk onderzoek tegen hem ingesteld had naar de mishandeling van Glenn Hiralal. Op 17 augustus 2011 verscheen hij voor de rechter, waarna Doebay zijn functie ter beschikking stelde van de toenmalige minister van Regionale Ontwikkeling, Linus Diko.

- Publicidade -

 

In juli 2012 werd hij gevonnist door de rechter tot zes maanden voorwaardelijk en een proeftijd van drie jaar. In april 2014 werd Jiawan vanuit Wanica overgeplaatst naar Saramacca en nam Aroenkoemar Ramdhani de post in Coronie over van zijn collega Harold Sijlbing die met pensioen ging.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: